martes, 18 de octubre de 2016

II Edició No em toques el whatsapp

Reproduïm per a la seua difusió la carta informativa enviada per les dues Conselleries sobre esta iniciativa dirigida a 2n curs d'ESO.

"La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport volen impulsar accions per a la prevenció de la violència de gènere entre l'alumnat valencià. Per aquesta raó, el seguit d'activitats de sensibilització amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, s'inicia amb la posada en marxa de la segona edició de la campanya “No em toques el whatsapp”, de tallers preventius adreçats a l'alumnat de segon curs de l'ESO.

Els tallers es realitzen en dues sessions amb cada grup d'alumnes i seran impartits per professionals especialitzats en l'àmbit de la violència de gènere i la seua prevenció. A més, es lliurarà al professorat que acompanya el grup una proposta d'activitat per a una tercera sessió, que integrarà els continguts de les anteriors mitjançant la creativitat del grup.

En els tallers es treballaran continguts específics que ajudaran l'alumnat a desmuntar estereotips i a descobrir claus per a detectar la violència en totes les seues manifestacions, i que poden ser un punt inicial de reflexió i de debat que permeta generar un canvi d'actitud i relacions sanes i atractives entre els joves.

Els tallers tindran una assistència màxima de quaranta alumnes per cada grup que s'organitze. És molt important l'assistència del professorat a les sessions, ja que es lliurarà material preventiu que podrà replicar en uns altres grups i, a més, s'aprofundirà en aquests temes en successives sessions.

Per a participar en els tallers cal emplenar la fitxa de participació i enviar-la per correu electrònic

En la fitxa s'indicaran les preferències en la realització de les sessions. El termini de sol·licitud és des del 13 d'octubre fins al 25 de novembre, i els tallers es programaran tenint en compte la data de sol·licitud a partir de l'1 de novembre i segons la disponibilitat dels professionals.

Tot esperant que aquesta iniciativa siga útil i contribuïsca a construir una societat més justa i igualitària, rebeu una salutació ben cordial junt amb el reconeixement a la labor que realitzeu com a agents socialitzadors i preventius de primera línia."


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gadget de animacion Social - Widgets para Blogger